Zásady ochrany soukromí

Zásady používání internetových stránek a ochrana osobních údajů poskytovaných pro používání internetových stránek společnosti Health Academy s.r.o., se sídlem Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5, IČO: 059 46 514, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze v oddílu C vložka 273525 („Společnost“)

Níže vás Společnost informuje o způsobu, jakým jsou shromažďovány, používány a chráněny informace, které můžete Společnosti při používání jejích internetových stránek nebo jejich prostřednictvím poskytnout. Před vyplněním jakýchkoli informací v rámci tohoto webu si, prosím, níže uvedené informace pečlivě prostudujte.

 

  1. Přesnost údajů

Přes veškeré pokusy o zajištění korektnosti, aktuálnosti a přesnosti informací uvedených na internetových stránkách Společnosti nemůže Společnost zaručit korektnost, přesnost a aktuálnost žádné z informací. Za žádných okolností nebude Společnost zodpovědná za přímé nebo nepřímé škody nebo následky používání nebo spoléhání se na informace uvedené na internetových stránkách Společnosti.

 

  1. Oblast působnosti

Zásady zpracování osobních údajů se vztahují na shromažďování osobních údajů na našem webu a následné zpracování těchto údajů naší Společností.

Tyto zásady dále slouží k poskytnutí informací dle článků 13 a 14 (obecného nařízení o ochraně osobních údajů "GDPR") ohledně zpracování údajů nad rámec shromažďování prostřednictvím tohoto webu. Jako takové vám také v konkrétních případech poskytneme samostatné zásady zpracování osobních údajů u konkrétních činností zpracování.

 

  1. Shromažďování a uchovávání osobních údajů a povaha a účel jejich zpracování
  2. Když navštívíte náš web

Pokud jste na našich webových stránkách https://www.salvest.cz/, prohlížeč použitý na vašem zařízení automaticky odešle informace na náš webový server. Tyto informace se dočasně uloží do souboru protokolu. Bez vašeho zásahu se automaticky shromažďují a ukládají, dokud nejsou automaticky odstraněny po 3 dnech:

  • IP adresa zařízení, z něhož byl web načten,
  • datum a čas přístupu,
  • jméno a adresa URL načteného souboru,
  • web, ze kterého jste přišli (odkazující adresa URL),
  • web načtený z našeho webu,
  • prohlížeč na vašem zařízení a případně operační systém a název vašeho poskytovatele přístupu.

Výše uvedené údaje zpracováváme pro následující účely:

  • abychom zajistili bezproblémové vytvoření připojení k webu,
  • abychom zajistili pohodlné používání našeho webu,
  • k analýze bezpečnosti a stability systému,
  • k dalším administrativním účelům.

Právním základem zpracování je čl. 6 odst. 1 první věta písm. f) GDPR. Náš oprávněný zájem vyplývá z účelů shromažďování údajů uvedených výše. Za žádných okolností shromážděné údaje nepoužíváme pro účely vyvozování závěrů o vás.

Kromě toho používáme při vaší návštěvě na našem webu soubory cookie. Podrobnější informace o nich naleznete v části 4 těchto zásad zpracování osobních údajů.

  1. Když nás kontaktujete e-mailem

Na uvedené e-mailové adrese nebo přes kontaktní formulář https://www.salvest.cz/kontakt/ nás můžete kontaktovat s dotazy jakéhokoli druhu.

Když tak učiníte, budou uloženy osobní údaje, které prostřednictvím e-mailu nebo přes kontaktní formulář předáte. Právním základem zpracování údajů pro účely kontaktu je čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR. Pokud je účelem kontaktu uzavření smlouvy, dalším právním základem zpracování je čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR.

Osobní údaje, které shromáždíme, po zpracování vašeho požadavku odstraníme, pokud již nejsme ze zákona oprávněni či povinni je dále zpracovávat

 

  1. Cookies

Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookies. Jsou to malé soubory, které ukládají informace o vašem prohlížeči, nikoliv o vaší osobě. Některé cookies jsou nezbytné pro správné fungování stránky, jiné se využívají na zvýšení kvality stránky a spokojenosti uživatele.

Co soubory cookies umožňují?

Zapamatovat si vaše přihlašovací údaje, abyste je nemuseli pokaždé zadávat

  • Zajistit bezpečnost po přihlášení
  • Zapamatovat si obsah vašeho nákupního seznamu
  • Zajistit jednotné působení celé stránky a její správnou funkčnost, aby bylo možné    dokončit proces nákupu bez komplikací
  • Zapamatovat si místo, ke kterému jste se dostali v určité posloupnosti
  • Snížit dobu nahrávání stránek, které navštívíte
  • Upravit a správně zacílit reklamu
  • Analyzovat výkon různých prodejních kanálů
  • Zvýšit uživatelské pohodlí webu, zkvalitnit online služby

Typy cookies

Nezbytné cookies

Tyto cookies potřebujeme, abychom vám mohli nabídnout řádně fungující webové stránky a abyste mohli využít služby, které poskytujeme.

Název cookie Účel cookie Druh shromažďovaní údajů Poskytovatel Expirace cookie
cookielawinfo-checkbox-necessary Zapamatování cookie preference Tento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Cookies se používají k uložení uživatelského souhlasu s cookies v kategorii „Potřebné“. www.goodgout.cz 1 h
cookielawinfo-checkbox-non-necessary Zapamatování cookie preference Tento soubor cookie je nastaven pluginem GDPR Cookie Consent. Cookies se používají k uložení uživatelského souhlasu s cookies v kategorii „Není nutné“. www.goodgout.cz 757 dní
viewed_cookie_policy Zapamatování cookie preference Cookie se nastavuje pomocí pluginu GDPR Cookie Consent a slouží k ukládání, zda uživatel souhlasil s používáním cookies. Neukládá žádné osobní údaje. www.goodgout.cz 1 rok

 

Analytické cookies

Tyto cookies umožňují vyhodnocovat používání webových stránek a jejich návštěvnost. Tyto cookies se používají ke zkoumání zvyklostí návštěvníků či například oblíbenosti obsahu za účelem zdokonalování služeb, které poskytujeme. Tyto cookies mohou v některých případech zaznamenávat IP adresy (tzn. elektronické adresy počítačů připojených na internet) za účelem analýzy trendů, správy webových stránek, sledování pohybů uživatelů a shromažďování obecných a nekonkrétních demografických informací.

Název cookie Účel cookie Druh shromažďovaní údajů Poskytovatel Expirace cookie
_ga Měření  návštěvnosti Používá se pro odlišení uživatele. Pomáhá nám porozumět, jakým způsobem návštěvníci stránky využívají. .goodgout.cz 757 dní
_gat_gtag_UA_159659225_1 Měření návštěvnosti Google používá tento soubor cookie k rozlišení uživatelů. .goodgout.cz 1 min
_gid Měření návštěvnosti Používá se pro odlišení uživatele. Pomáhá nám porozumět, jakým způsobem návštěvníci stránky využívají. .goodgout.cz 24 h

 

Reklamní cookies – cookies třetí strany

Toto jsou cookies, které na naše webové stránky umisťují v našem zastoupení třetí osoby. Většinou se jedná o velké sociální sítě (Facebook, Instagram). Díky těmto cookies vidíte obsah, který je šitý na míru Vašim potřebám, nicméně tentokrát ne na našich stránkách, ale právě na stránkách třetích osob. Obsah je většinou podáván formou personalizované reklamy, která vychází z informací o vás, například z toho, které z našich webových stránek si prohlížíte. Je třeba mít na paměti, že pokud nám nepovolíte umístění těchto cookies, nezabráníte zobrazování reklamy na jiných stránkách, ale pouze tomu, že zobrazovaná reklama nebude personalizovaná. Výsledkem může být zhoršený zážitek a nabízení nerelevantního obsahu.

Žádným třetím osobám, které dávají cookies na naše webové stránky, neposkytujeme osobní údaje.

Ke cookies třetích osob nemáme přístup a nemůžeme je kontrolovat. Informační praktiky těchto třetích osob nepodléhají našemu Prohlášení o ochraně soukromí, ani Prohlášení o cookies. Chcete-li získat další informace o jejich postupech ve vztahu k ochraně soukromí, musíte je přímo kontaktovat.

Tyto cookies nemají zásadní význam pro webové stránky a před jejich umístěním vás vždy požádáte o souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.

Název cookie Účel cookie Druh shromažďovaní údajů Poskytovatel Expirace cookie
C_user Propojení s facebookovým účtem ID facebookového účtu .facebook.com 1207 dní
dpr Reklamní identifikátor Facebook ID prohlížeče, prohlížené stránky na tomto webu .facebook.com 7 dní
fr Reklamní identifikátor Facebook ID prohlížeče, prohlížené stránky na tomto webu .facebook.com 90 dní
spin Reklamní identifikátor Facebook ID prohlížeče, prohlížené stránky na tomto webu .facebook.com 24 h
xs Reklamní identifikátor Facebook ID prohlížeče, prohlížené stránky na tomto webu .facebook.com 1207 dní
_fbp Reklamní identifikátor Facebook Slouží k opětovnému marketingu návštěvníků, kteří již projevili zájem o naše produkty. .facebook.com 90 dní

 

Omezení a blokování cookies

Soubory cookies lze pomocí vašeho webového prohlížeče odmítnout, nebo nastavit užívání pouze některých. Pokud nám však nepovolíte použití cookies, některé funkce a stránky nebudou fungovat tak, jak by měly.

Nastavení soukromí ve vašem počítači najdete v menu internetového prohlížeče, za pomocí změny nastavení svého počítače může tedy omezit nebo i blokovat nebo i vymazat cookies, které jsou již umístěny na Vašem zařízení.

Bližší informace o prohlížečích a o způsobu nastavení předvoleb pro soubory cookies naleznete na následujících webových stránkách:

CHROME 

FIREFOX 

EXPLORER 

 

  1. Předávání údajů

Vaše osobní údaje předáváme třetím stranám (příjemcům), jestliže:

  • jste poskytli výslovný souhlas s jedním či více konkrétních účelů dle čl. 6 odst. 1 první věty písm. a) GDPR.
  • poskytnutí dle čl. 6 odst. 1) písm. f) GDPR jsou nezbytné pro uplatnění, výkon či obhajobu právních nároků a neexistuje důvod se domnívat, že máte primární ochranný zájem na tom, aby vaše údaje nebyly zveřejněny,
  • v případě, že existuje zákonná povinnost poskytnutí dle čl. 6 odst. 1) první věty písm. c) GDPR
  • je to právně přípustné pro plnění smluvních povinností dle čl. 6 odst. 1) první věty písm. b) GDPR,
  • si necháváme osobní údaje zpracovat v souladu s článkem 28 GDPR.

K předávání vašich osobních údajů k jiným než výše uvedeným účelům nedochází.

 

  1. Sociální média

Stránka může obsahovat odkazy na další internetové stránky nepodléhající naší kontrole a nespadající do působnosti těchto zásad. Pokud prostřednictvím těchto odkazů vstoupíte na další internetové stránky, mohou od Vás jejich provozovatelé sbírat údaje, které budou používat v souladu s jejich vlastními zásadami, přičemž tyto se mohou od našich zásad odlišovat.

Stránka Vám může taktéž poskytnout příležitost sdílet nebo sledovat informace o stránce prostřednictvím sociálních sítí provozovaných třetími stranami (např. prostřednictvím odkazů „sdílej“, „like“, „follow“).

Tuto funkci nabízíme za účelem zvyšování zájmu o stránku mezi uživateli Vašich sociálních sítí, a abychom Vám umožnili sdílet s Vašimi kontakty nebo s nimi sledovat názory, zprávy a doporučení ze stránky. V každém případě byste měli mít na paměti, že sdílení osobních údajů prostřednictvím sociálních sítí může vyústit v jejich shromažďování provozovatelem sítě a v jejich veřejnou dostupnost, a to i prostřednictvím internetových vyhledávačů.

Za účelem pochopení jejich zásad ochrany osobních údajů byste si vždy měli přečíst příslušné zásady a informace všech internetových stránek, které navštěvujete, nebo sociálních sítí, prostřednictvím kterých osobních údaje sdílíte.

 

  1. Práva subjektů údajů

Máte právo:

  • dle článku 15 GDPR získat od nás informace o tom, jak zpracováváme vaše osobní údaje, zejména o účelech zpracování, kategorii osobních údajů, kategoriích příjemců, jimž byly nebo budou vaše údaje poskytnuty, plánované době, po kterou budou osobní údaje uloženy, existenci práva na opravu, výmaz, omezení zpracování nebo námitku, existenci práva podat stížnost, původu vašich údajů, pokud jsme je neshromáždili my, a existenci automatického rozhodování včetně profilování a případně o relevantních informacích o jejich podrobnostech;
  • dle článku 16 GDPR požadovat opravu nesprávných osobních údajů nebo doplnění osobních údajů, které máme o vás uloženy, a to bez zbytečného odkladu;
  • dle článku 17 GDPR požadovat výmaz osobních údajů, které o vás máme uloženy, jestliže zpracování není nezbytné pro výkon práva na svobodu projevu a informace, pro plnění právní povinnosti, z důvodů veřejného zájmu nebo pro uplatnění, výkon či obhajobu právních nároků;
  • dle článku 18 GDPR požadovat omezení zpracování vašich osobních údajů, jestliže máte pochybnosti
  • o správnosti údajů a zpracování je nezákonné, ale odmítnete jejich výmaz a my již tyto údaje nepotřebujeme, ale vy je vyžadujete pro uplatnění, výkon nebo obhajobu právních nároků nebo pokud jste uplatnili námitku proti zpracování v souladu s článkem 21 GDPR;
  • dle článku 20 GDPR požadovat poskytnutí vašich osobních údajů, které jste nám poskytli, ve strukturovaném, standardním a strojově čitelném formátu nebo jejich předání jiné odpovědné osobě;
  • dle čl. 7 odst. 3) GDPR kdykoli odvolat souhlas, který jste nám dříve dali. V důsledku toho nebudeme moci v budoucnu pokračovat ve zpracování údajů na základě tohoto souhlasu;
  • dle článku 77 GDPR podat stížnost k dozorovému úřadu. Obvykle můžete kontaktovat dozorový úřad ve svém obvyklém místě bydliště nebo pracoviště nebo našeho sídla. Dozorovým orgánem je v České republice Úřad pro ochranu osobních údajů, www.uoou.cz.

 

  1. Právo vznést námitku

Jsou-li vaše osobní údaje zpracovávány na základě oprávněných zájmů dle čl. 6 odst. 1) písm. f) GDPR, máte dle článku 21 GDPR právo vznést námitku proti zpracování vašich osobních údajů, pokud existují důvody týkající se vaší konkrétní situace nebo pokud je námitka směřována k přímému marketingu. V případě přímého marketingu máte právo na obecnou námitku, kterému vyhovíme, aniž byste uváděli jakoukoli konkrétní situaci.

Pokud chcete uplatnit své právo odvolat souhlas nebo odmítnout zpracování, stačí zaslat e-mail na info@healthfactory.cz.

 

  1. Bezpečnost údajů

Jak chráníme Vaše osobní údaje Chápeme význam zabezpečení Vašich osobních údajů a činíme vše, co je v našich silách, za účelem jejich ochrany před zneužitím, zásahy, ztrátou, neoprávněným přístupem, modifikací nebo zpřístupněním. Zavedli jsme řadu bezpečnostních opatření na ochranu Vašich osobních údajů. Máme například zavedeny kontroly přístupu, používáme firewally a zabezpečené servery a osobní údaje šifrujeme.

 

  1. Aktuálnost a změny těchto zásad zpracování osobních údajů

Tyto zásady zpracování osobních údajů jsou aktuálně platné a naposledy byly aktualizovány v březnu 2020.

Uvedené zásady zpracování osobních údajů můžeme měnit vzhledem k vylepšení našich webových stránek a nabídek prostřednictvím naší webové stránky nebo vzhledem k změněným právním požadavkům.

Zásady ochrany soukromí
Tomáš Humhal
Top align-leftangle-rightangle-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram